Какво представлява видео визитката

Има исторически доказателства, че първите варианти на днешната бизнес визитка са се появили през 15 век в Китай. И до днес визитката представлява един от най-използваните начини за бързо и лесно представяне и предаване на основна информация за това кой сте Вие, какъв е Вашият бизнес, как човек може да се свърже с Вас, къде може да бъдете намерени и т.н.

Новите тенденции налагат модификация на стандартната визитка. Търсещите машини и социалните мрежи обръщат все повече внимание на видео съдържанието. Това разбира се не означава, че класическият вариант на представяне трябва да бъде захвърлен. Видео визитката може да бъде едно елегантно допълнение. Обичайно продължителността е между тридесетина секунди и три минути, което е достатъчно време, за да привлечем вниманието и създадем интерес в потенциалните клиенти и партньори.  Видео визитката може да Ви помогне да се отличите от колегите, а и сложена на сайта или в електронното обучение работи добре по отношение на SEO.

Примерът е от клиент, който използва като подход система за електронно подпомогнато дистанционно обучение - Sofia Flight Training - организацията е сертифицирана и работи по обучението и тренировките на пилоти, кабинен състав, персонал по техническо обслужване, персонал по сигурността и летищни работници.

Снимките и видеото са дело на Станимир Влаховски.

Тодор Миндиликов

Остави коментар

За да може да добавите коментар е необходимо да сте регистриран.

Горе
contipso