Често задавани въпроси

Имате въпрос?

Въпроси и отговори

потърсете отговор на въпроса си.

Мога ли да публикувам PR материал в блога на Контипсо?

Да! Можете да предоставите вашия материал за публикуване като се свържете с Контипсо на посочените контакти. Публикуването на материала е платено (максимален престой в блога - една година). Материала ще бъде отбелязан като „Спонсорирана публикация“. Материалът може да бъде: текстов, графичен, аудио, видео или смесен. Съдържанието на материала следва да отговаря на етичните принципи на българските медии. 

Как мога да публикувам информация за мероприятие?

Можете да публикувате информация за провеждане на организирано от Вас мероприятие. Тематиката на мероприятието трябва да отговаря на общата тематика на блога на Контипсо.
Има два варианта за публикуване.
Първи (безплатен) – кратка информация за събитието – име, кратък текст под заглавието, тип, организатор, място, време на провеждане, цена, снимка и кратко описание на събитието.
Втори - разширен вариант (платен), в който може да добавите информация от минали събития, програма на мероприятието, представяне на ключови участници/водещи и друго необходимо, за да представите пълно и подробно вашето мероприятие.
За повече информация – моля, свържете се с нас на посочените контакти

Мога ли да публикувам авторска статия в блога?

Да! Можете да предоставите вашия материал за публикуване като се свържете с Контипсо на посочените контакти. Публикуването на авторските статии е БЕЗПЛАТНО. Необходимо е да предоставите: кратко представяне, контакти и снимка на автора (340x290), кратко описание на материала и самия материал. Той трябва да оригинален (мин- 80% уникалност), да отговаря на тематиката на блога и може да бъде: текстов, графичен, аудио, видео или смесен. Съдържанието на материала следва да отговаря на етичните принципи на българските медии. 

Ако не сте намери отговор на въпроса си, може да се свържете с нас на: office@contipso.com
Горе
contipso